Sivvah er et band som hovedsakelig spiller egenprodusert musikk som er en god blanding av pop, soul, funk, blues og rock ispedd litt jazz. Musikken kjennetegnes av et energisk og groovy sound med heftige gitarsoloer og  funky orgeltoner,  gjerne  med  plass til  litt  improvisasjon.  Det  hele  toppes  av  bandets vakre  vokalist som med en fantastisk stemme og stor utstråling har et sterkt musikalsk utrykk på scena.

 

Sivvah består  av musikere med bred erfaring fra forskjellige musikksjangre og holder til  på  Osterøy, en  øy litt nord  for  Bergen.  De fant  hverandre  musikalsk  i  2007  og  startet  bandet  Sivvah  ut  fra felles musikkinteresse og et stort ønske om å formidle egenprodusert musikk.

 

Bandet har opparbeidet seg erfaring fra både små og store scener rundt om i landet og har opptrådt på flere av  de  sentrale  stedene  i  Bergensområdet.  De har  fått  masse  gode  tilbakemeldinger  fra  både publikum  og arrangører  om  at  de har  et  variert  repertoar og  at  publikumet  liker  musikken  deres. De har også  ved  noen anledninger spilt akustiske konserter, noe de synes er både berikende og spennende.  Det er en entusiastisk gjeng som har stor glede av å opptre live, og som med stor respekt for puplikum alltid gjør sitt  beste i å formidle god musikk og ekte spilleglede på scena.

 

Sivvah består av:

Elin Elisabeth Eggen (vokal),

Heine Tjoflot (leadgitar/kor)

Jan Egon Langhelle (rytmegitar/kor)

Dag Rune Tvedt Henriksen (tangenter/kor)

Steinar Vatle (bass/kor)

Olvar Ibsen Bulko (trommer)

© Bruntvedt Booking. All rights reserved.