KATE GULBRANDSEN

& GUTTA

Kate Gulbrandsen på vokal, ble kjent gjennom Grand Prix i 1987 med vinnermelodien "Mitt Liv" som fikk en 9.plass i Belgia, og i 1989 fremførte hun med sin egen melodi "Nærhet". Kate har tidligere vært med i en rekke sangkonkurranser som: Popfestivalen 85, International konkurranse i Egypt i 1985 og i World Popular Songfestival i 1986.

 

I 1988 sang Kate OL-sangen "Welcome to Lillehammer" og i 1998 for Paralympics "Med gullet for øye".

Kate synger også med gitarist Jon Wold. Disse 2 spiller akustisk med norske visesanger. Høsten 2016 var Kate med i "Stjernekamp" på NRK1, og hun sang også i programmet Beat for Beat på Nrk 1 i November 2017.

Kate har gitt ut tre soloalbum og et album med bandet Folk Som Oss.

 

Rudi Høynes er trommeslageren i gruppa. Han ble medlem i gruppa Focus, som senere skiftet navn til ZOO, som var plateaktuell på 70/80-tallet og gav ut bl.a. hitene "Evig ung" og "Vent, ikkje legg på" med Ketil Stokkan på vokal. Rudi var senere med på å starte bandet Banana Airlines.

 

Tomasz Jaworski spiller gitar. Han kommer opprinnelig fra Polen, men har gjort nordmann av seg på heltid. Han akkompagnerer stadig ved i frittstående prosjekter og hans eget prosjekt er for tiden duoen "Oss2".

 

Ole Morten Heien på bass kommer fra Drammen og er nyeste medlem i bandet. Han spiller i bl.a. "Shakin Nightcats", "Gothart Mountainboys" og "Kris Ivy band", samt at han spiller i "Megabandet" som er en del av Dissimilis-familien. Han har også akkompagnert andre artister, der i blant Stephen Ackles. På 80-tallet spilte Ole i bandet "Honka Fonk" som fikk en delt fjerde plass i NM i Rock i 1985.

 

Knut Nyheim på vokal/orgel/piano/keyboard/fiolin

Kommer fra Rjukan, født og oppvokst I en musikkglad familie. Begynte som barn med fiolin, senere keyboards og div, andre instrumenter. Keyboards og fiolin er hoved instrumenter, som han som regel bruker mest. Har vært komponist for St Halvardspillet som går av stabelen I Lier. Har lang fartstid som bandmusiker, for å nevne noen band: Johnny Walker & The Famouse Grouse, Black cat bone, Hennums Bluesmobile, Blueskarusellen, Remme Brothers band, Rock on rails, Steff Nevers, Tom Bråthen og Rita Engedalen. Har konsertert med “Super Chikan”.

Trives best med Blues rock / jazz ting. DVS. Alt som svinger og gir fot.

Har vært kapellmester i mange revyer. Driver og jobber som musikkprodusent i Kamerina Kulturverksted.

 

 

Bandet spiller sanger fra reportoaret til Kate (egne låter i nye versjoner), musikk fra 80- og 90-tallet og dagens musikk i country, pop og viser.

De spiller til dans og til konsert med sett på 2 til 3 x 45 minutter.

 

 

© Bruntvedt Booking. All rights reserved.