Cabinet Of Ministers ble startet på senhøsten 2014. Å få til et metalband på Kvikne i Nord-Østerdalen er bortimot dødsdømt fra starten av, men etter noen år nå med utskiftninger og stilskifter, og står de idag trygt på bena.

Cabinet Of Ministers`s musikk er vanskelig å forklare uten å høre det. Særs mang inspirasjonskilder har gjort at du hører veldig mange forskjellige stiler og påvirkninger. Allikevel er fokuset på melodiøse, heftige riff, pakket inn i en pakke med kvinnelig vokal og personlige, sterke tekster.

Bandet har variabel musikalsk bakgrunn, noen flere tiår, mens andre har bare noen års banderfaring. De er dog trygge på seg selv musikalsk og spiller de med overbevisning.

Konserter verdt å nevne der Bandet har spilt, er Prøvesprengning og Berkåk Rock Fest.

Bandet har fått meget gode tilbakemeldinger på låtene sine og konsertene våre og de er idag klare nye konserter/festivaler.

 

Bandet har bare en låt ute på Spotify pr dags dato, "Emperor Of The World".

Bandet er i studio av og på, og der holder de på med 5-7 låter, som er planlagt å gi ut digitalt.. Det vil være musikk fra den aller første begynnelsen til hvor de er i dag, så der vil det være stor stilforandring musikalsk.

 

Sjanger

Heavy Metal/Metal/Hard Rock

 

Bandmedlemmer

Bjørn Frengstad - Gitar og vokal

Stian Norheim Moene - Gitar

Håkon Innerdal - Bass

Harald Sletten - Keyboard og koring

Paul Inge Størseth Kosberg - Trommer

Heidi Anita Kosberg - Vokal

 

© Bruntvedt Booking. All rights reserved.