Hva skjer når Rammstein og Myllarguten møter fanden sjøl med spikerpistol? Eller når Tre Bukkene Bruse hilser på Pantera og Hellbillies med et balltre?

 

Da får du Blodsmak, et av de heftigste bandene på norske scener i 2018!

 

Med sin blytunge folkrock med hint av 80-talls stadionrock, 90-tallets grunge, prog og folketoner, og med hjertefølte tekster om tema som kjærlighet, savn, hevn, død og frelse, har bandet et helt unikt lydbilde, og tar deg med på en reise både bakover i tid og innover i sjela.

 

Med et topptrimmet spellemannslag bestående av Åsgeir Størdal og Magnus Tveiten på gitar, Steinar Evant på bass, Vidar Berg på trommer og forsanger Tom Ostad (kjent som RedakTom fra Pondus), som en karismatisk yppersteprest med hele publikum i sin hule hånd, er det duket for stordåd!

Regn med episke refreng, trynesmeltende gitarsoloer, fyrrige spensthopp, grom riffing, allsang og mannskor, ekte kjærlighet, samt nok intens headbanging til å gi kiropraktorer våte drømmer i uker fremover.

 

«En konsert med Blodsmak er en opplevelse for alle sansene» sier Ostad. «Vi vil at folk skal gå fra showene våre med varme hjerter, smil om munnen, en tåre i øyekroken – og ikke minst ømme nakkemuskler!»

 

Finn ut hvorfor entusiastiske fans og journalister kaller dem blant annet

«den norske folkesjela montert inn i en krigsmaskin av et band»

«...som Odd Nordstoga på steroider»

«En låvedans i Helvete»

© Bruntvedt Booking. All rights reserved.